Deze award-winning RVS thermosfles is de enige 100% plastic-vrije thermos speenfles! De fles is plasticvrij en daarom veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. De top is verwisselbaar waardoor de fles op verschillende manieren kan worden gebruikt. Zo kan de fles meegroeien van speenfles naar tuitbeker, rietjesbeker en sportfles. De thermos fles houdt de inhoud tot 6 uur lang warm of koud. Pura is als enige ter wereld NONToxic gecertificeerd door MadeSafe.org. 

Hip & Oersterk


Pura roestvrijstalen flessen zijn gemaakt van elektro-gepolijst roestvrij staal van foodservice-kwaliteit.


Onze flessen zijn 100% BPA-vrij, logen geen schadelijke chemicaliën uit zoals plastic flessen, en ze hebben ook geen fragiele en funky chemische coatings nodig zoals aluminium flessen.


En, in tegenstelling tot andere flessen, zijn onze deksels ook gemaakt van roestvrij staal, want wat heb je aan een niet-plastic fles als je nog steeds door een plastic dop drinkt? Verkrijgbaar in veel verschillende maten waardoor deze gebruikt kunnen worden van 0-99 jaar.


Verwissel eenvoudig de dop en de fles wordt omgetoverd van een speenfles, naar een rietjesfles of sportdrinkfles. Het motto van Pura is dan ook ‘One Life… One Bottle’.


Pura-flessen zijn sterk, duurzaam en veilig en daarom hebben deze flessen een levenslange garantie. Deze flessen gaan niet alleen een leven lang mee... ze zien er ook nog eens prachtig uit met hun felle kleuren en cool design. Slim en stijlvol! Deze flessen zijn gemakkelijk schoon te maken vanwege de brede opening.

Pura flessen zijn vaatwasmachinebestendig.

 

Pura

 

Pura is ontwikkeld vanuit een simpele visie: een verschil maken! Pura maakt dit verschil door een verantwoord gif-vrij productieproces, duurzaamheid en kostenefficiëntie ten opzichte van het gebruik van plastic-flessen. Pura baby-, dreumes-, en junior flessen zijn niet alleen de veiligste in de wereld maar hebben ook wereldwijd veel Awards gewonnen.

Waarom Pura?

Maar Pura is natuurlijk niet het enige alternatief voor plastic. Veel consumenten vragen ons waarom Pura flessen beter zijn dan andere roestvrijstalen flessen op de markt. Neem 5 minuten de tijd om onderstaande informatie te lezen over Pura en wellicht ben jij dan ook een Pura ambassadeur...

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal... en dus veilig
Alle Pura flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, ook wel bekend als 18/8. Dit is de enige kwaliteit die in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie wordt gebruikt. Deze kwaliteit is bestand tegen slijtage en heeft anti-bacteriële eigenschappen. Hoogwaardig roestvrijstaal wordt niet beïnvloed door zure dranken daardoor zal de smaak en geur van voedsel nooit beïnvloed worden en ook nooit muffig gaan ruiken.


Pas op voor flessen van aluminium of roestvrijstaal gemaakt van inferieure kwaliteit zoals #201, #202, #301, chinese namaak #304 of flessen gemaakt van RVS zonder duidelijk definieerbare oorsprong. De meeste roestvrijstalen flessen worden gemaakt van deze inferieure kwaliteit roestvrijstaal.

Geen plastic coating of voering aan de binnenzijde van de Pura flessen
Het grote voordeel van hoogwaardig roestvrijstaal #304 is het simpele feit dat deze geen plastic coating of andere hippe voeringen nodig heeft. Alumium flessen zoals Sigg, Laken en de meeste andere stalen flessen zijn gecoat met een beschermende epoxy coating omdat uitwisseling met aluminium giftig kan zijn. Maar zo'n coating ondermijnt het hele voordeel van een niet-plastic fles omdat je nu in feite drinkt uit een epoxy fles!

De veiligste flessen in de wereld... werkelijk BPA vrij!
Pura flessen zijn niet-toxisch en werkelijk vrij van BPA. Alle Pura flessen, doppen en schroefringen zijn vrij van bisphenol-a (BPA), lood, phthalates, PVC en nitrosamine. Spenen, tuitspenen en flessleeves worden gemaakt van medische kwaliteit siliconen. Pura flessen voldoen aan alle EU richtlijnen 2002/72/EC, FDA wetgeving en CPSC (consumer product safety commission).

One life... One bottle...
Roestvrijstaal is veel duurzamer dan plastic, glas en alumium. Roestvrij staal kan niet breken zoals glas en is minder kwetsbaar dan aluminium. Wij zijn zo overtuigd van onze Pura flessen dat wij een beperkte levenslange garantie geven op alle roestvrijstalen componenten.

100% recyclebaar
Hoogwaardig roestvrijstaal #304 heeft als voordeel dat deze 100% gerecycled kunnen worden. De Pura flessen zijn voor 60% gemaakt van gerecycled roestvrijstaal waarmee het een perfecte Cradle to Cradle aankoop is.

 

Zo vader, zo baby – allebei een Pura fles

Hoe leuk is dat: een RVS drinkfles voor de Trotse Vader en een speenfles voor de baby. Dat is nog eens een leuk cadeau voor Vaderdag, of eigenlijk wel voor iedere gelegenheid.

Extra fijn is dat de flessen van Pura 100% plasticvrij zijn en dat de top verwisselbaar is. Wanneer je baby geen speenflesje meer gebruikt, kun je er een tuit of een dop met een rietje op zetten.

Ook de “fles voor grote mensen” heeft een verwisselbare dop. Er zijn allerlei accessoires verkrijgbaar, zoals een siliconen sleeve voor de Purafles, of een dop om de speen schoon te houden.

Ik vind de Pura-flessen sowieso erg mooi om te zien,en door dezelfde kleur te kiezen, heb je echt een prachtig setje voor vader en kindje waar je eindeloos lang plezier van kunt hebben. Echt eindeloos, want je krijgt levenslang garantie op de Pura flessen. Gewoon intensief gebruiken dus, hij is goed voor het milieu en zal niet lekken of kapot gaan.

 

De Pura sportfles is de enige NONToxic Certified drinkfles op de wereld.

De accessoires van Pura passen op alle Pura flessen. Zo kunnen de flessen door het verwisselen van de accessoires vanaf baby tot volwassene worden gebruikt. Het motto van Pura is dan ook ‘One Life… One Bottle’.

 

 

 

Door Ineke Werbrouck

Deel:

Zojuist toegevoegd aan je verlanglijstje:
Mijn Wenslijst
U heeft zojuist dit product aan de winkelwagen toegevoegd: