Stijlvol shoppen met de boodschappentrolleys van Carlett


Carlett is een populaire fabrikant van booschappenrollators en –trolleys die bekend staan om hun duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Dit zijn dus geen gewone boodschappentrolleys, maar trolleys waarmee je hypergemakkelijk kunt wandelen en waarin je veel kan meenemen. Daarnaast zijn de trolleys lichtgewicht, beschikken ze over een veiligheidsrem en nog tal van andere opties!

We verkennen in dit blogartikel de verschillende boodschappentrolleys van Carlett en ontdekken waarom ze een must-have zijn voor elke shoppingliefhebber.

Lett435

De Lett435 is er voor mensen die het graag rustig aan doen en hun tijd nemen om te shoppen. Voor personen die graag de juiste beslissing maken en op zoek zijn naar het beste.

De lichte structuur en de vier wielen zorgen voor een grote mobiliteit. Dankzij de grote inhoud van de tas is deze ideaal om grote boodschappen in op te bergen voor heel de familie. Daarnaast stelt de veiligheidsrem u in staat de trolley op hellingen vast te zetten of u kan hem overeind laten staan zonder hem vast te houden. Ten slotte is de trolley ook heel makkelijk en compact te plooien.

De Lett435 was al verkrijgbaar in de kleuren grijs en groen, en is er nu sinds kort nu ook in het vurig rood! Rood is een opvallende en levendige kleur die de aandacht trekt. Of je nu door de drukke gangpaden van de supermarkt loopt of de trolley gebruikt voor andere dagelijkse taken, de nieuwe rode kleur geeft je een modieuze uitstraling!

Benieuwd naar deze boodschappentrolley? Bekijk de productpagina van Lett435 voor alle specificaties.

Lett439

De tweede trolley die we vandaag bekijken is de praktische en moderne trolley Lett439. Deze trolley heeft vier wielen, zodat je er makkelijk mee kan shoppen, kan wandelen en zodat je hem gemakkelijk overeind kunt zetten. Dankzij de grote boodschappentas, kun je al je boodschappen met gemak opbergen.

Ondanks dat de Lett439 een grote boodschappentas heeft, heeft hij wel een minder grote boodschappentas dan de andere twee trolleys die we vandaag bekijken. Dit maakt dan wel weer ruimte voor een extra mooi design, waardoor je kunt shoppen in stijl.

De Lett439 is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. Benieuwd naar deze boodschappentrolley? Bekijk de productpagina van Lett439 voor alle specificaties.

Lett475

Net zoals de Lett435 en de Lett439, is ook de Lett475 een veelzijdige boodschappentrolley. Deze is ideaal voor mensen die inkopen doen voor het gezin. Deze trolley heeft een grotere boodschappentas dan de andere twee nieuwe trolleys, maar hij is gemaakt uit een aluminium structuur. Hierdoor is de trolley toch weer heel licht en gemakkelijk in gebruik.

De Lett475 is verkrijgbaar in de kleuren rood en grijs. Benieuwd naar deze trolley? Neem dan een kijkje op de productpagina van de Lett475.

Kenmerken van de Carlett boodschappentrolleys:

Alle drie de trolleys beschikken over heel wat nuttige features. Zo heeft elke trolley remmen op de achterwielen, vier posities voor het handvat, een uitneembare tas, een aparte koeltas, een kleine zak met rits opening achteraan en een waterafstotende tas. Zowel de Lett435 als de lett475 hebben een handig net aan de zijkant en ze zijn alle drie makkelijk en compact op te vouwen. Hieronder een overzichtje om gemakkelijk de technische specificaties te kunnen vergelijken:

Ben jij helemaal overtuigd en klaar om jouw Carlett trolley in huis te halen?

Door Ineke Werbrouck

Deel:

Zojuist toegevoegd aan je verlanglijstje:
Mijn Wenslijst
U heeft zojuist dit product aan de winkelwagen toegevoegd: